De juiste DJ voor jullie bruiloft / verjaardag / jubileum feest boeken?

Met deze tips & tricks wordt dat een eitje!

Heb je een trouwfeest gepland? Een jubileumfeest? Een bedrijfsfeest, apres-ski of een leuk verjaardagsfeest? Of een feest om het leven te vieren? DJ Harry zorgt voor de juiste sfeer en raakt de juiste snaar (ook al speelt hij geen gitaar).

Een DJ boeken voor je feest is nog best lastig. Hoe weet je bijvoorbeeld of DJ Harry klikt met jullie en het feest dat jullie willen? Natuurlijk willen jullie een verpletterende indruk maken. Daarom is het belangrijk om de juiste vragen voor te bereiden, voordat jullie het gesprek aangaan met DJ Harry.

Harry Jasper DJ
DJ Harry voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubileumfeesten, apres-ski dj, carnaval

(Bruiloft-) Feest DJ boeken

DJ Harry kan zich voorstellen dat het lastig is om een bruiloft DJ te vinden die helemaal bij jullie past. Of een DJ die past bij het thema van het feest dat je aan het organiseren bent. Je hebt hem of haar tenslotte nog nooit horen draaien, terwijl je wel het dak eraf wilt hebben tijdens het feest.

Past DJ Harry bij jullie trouw / bedrijfs / verjaardagsfeest?

Niet iedereen met een draaitafel is een goede DJ. Ervaring is één, en een DJ met de juiste uitstraling en enthousiasme ook! Uiteindelijk wil iedereen een volle dansvloer. Als ervaren DJ maakt DJ Harry snel de klik met gasten op een bruiloft of elk ander feest en voelt daarbij feilloos aan wat zij graag willen horen. Vaak gaat ervaring ook hand in hand met de prijs. Tip van DJ Harry: probeer de keuze voor de DJ voor de bruiloft niet alleen te maken gebaseerd op de prijs. Betrouwbaarheid, ervaring, klik, stijl maar ook back-up – indien nodig – zijn belangrijke factoren.

Kies het genre dat bij jullie past

Je kunt een hele aparte muzieksmaak hebben en deze willen delen op je feest, maar vraag je eens af: houden jullie gasten ook van deze muziek? DJ Harry vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een spetterend feest! Lekkere foute nineties hits hebben het bijvoorbeeld nog nooit slecht gedaan op een bruiloft. Denk dus goed na wat jullie willen op jullie feest of bruiloft willen, bespreek dit in een persoonlijk kennismakingsgesprek met DJ Harry en je krijgt 110% dansgarantie!

Even tussendoor, de 40 populairste liedjes voor de openingsdans op jullie bruiloft vind je hier! DJ Harry heeft ook ervaring met het samenstellen van de ultieme mix voor jullie openingsdans.

Een echt knalfeest

Hoe kun je beter aan je gasten laten weten dat het bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of trouwfeest is begonnen door te starten met een big bang? Dit is mogelijk met confetti of bijvoorbeeld vlammenwerpers. DJ Harry kan hier ook voor zorgen. Geef je wensen aan in dit aanmeldformulier.

Tips voor het boeken van een DJ voor je bruiloft, feest of event

We hebben geen muzikale voorkeur, wat nu?

DJ Harry helpt jullie graag bij het uitzoeken van de muziek. Hij zal gerichte vragen stellen en suggesties aandragen of laten horen. Daarbij wordt er gekeken naar wat jullie juist wel of juist niet willen horen, of waar jullie vaak naar luisteren, thuis of in de auto, en of er verzoekjes van gasten mogen worden toegelaten.

Wat gebeurt er als de DJ onverwachts verhinderd is?

DJ Harry heeft een groot netwerk van collega’s voor de techniek en DJ’s. Er wordt dus altijd voor een goede vervanging gezorgd.

Wie regelt de apparatuur?

Als je DJ Harry boekt dan krijg je een compleet verzorgde DJ Show met een sfeervolle LED-lichtshow en een professionele geluidsset. Ook de op- en afbouw van de show zit hierbij inbegrepen. Wil je echt uitpakken? Dat kan, de mogelijkheden zijn oneindig, als het budget dat ook toelaat. Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier.

Wat is een redelijk budget en wat krijg je daarvoor?

Met een budget vanaf 750 euro kom je al heel ver, minder kan en meer zeer zeker ook! Aan jullie de keus wat betreft de totale invulling.

Overlegt de DJ van tevoren met de locatie?

Jazeker! DJ Harry laat niets aan het toeval over. Met zijn jarenlange ervaring heeft DJ Harry al vele locaties gehad. 

Komen jullie overal in Nederland? 

DJ Harry werkt vanuit de omgeving Utrecht, De Bilt, Zeist, Soest, etc. Zeer centraal in het land en daardoor draait hij met het grootste gemak door heel Nederland. Ga je in het buitenland trouwen? Ook dat vind hij erg fijn!

Staat het boeken van een DJ voor je bruiloft nog op je to-do?

Sla dan deze pagina op in je favorieten of vraag meteen meer informatie aan via dit aanmeldformulier!

DJ Harry voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubileumfeesten, apres-ski feesten, carnaval
DJ Harry voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubileumfeesten, apres-ski dj, carnaval